Back to Top

Etsimme iloista kirjanpitäjää Tilitoimisto Mandaatin Turun toimistoon!

Tilitoimisto Helsinki

Etsimme iloista kirjanpitäjää Tilitoimisto Mandaatin Turun toimistoon!
Tehtävä: Tilinpäätöstaitoinen kirjanpitäjä
Paikkakunta: Turku, mahdollisuus sovitusti etätyöhön
Hakuaika: Palkkaamme työntekijän heti sopivan löytyessä Etsimme joukkoomme kirjanpitäjää Tehtäviisi kuuluu kirjanpito, tilinpäätökset, palkanlaskenta sekä yrittäjän neuvominen.
Mitä toivomme työntekijältä? Tärkeintä on asenne: halu tehdä tinkimättömästi ja iloisesti töitä. Asiakaspalvelu ja auttaminen tuottavat sinulle mielihyvää. Yhteisenä päämääränämme on saada asiakkaamme yritystoiminta kukoistamaan.Plussaa on Procountorin ja/tai Netvisorin osaaminen. Mahdollisuus hybridityöhön.
Tarjoamme työpaikan juuri sopivankokoisessa sympaattisessa yrityksessä, jossa työntekijätkin pääsevät kehittämään monipuolisesti sekä itseään että tilitoimisto Mandaattia. Käytössämme on kaikki nykyiakaiset sähköiset työskentelytavat.
Tilitoimisto Mandaatti on suomalainen dynaaminen ja kehittyvä perheyritys, joka tarjoaa asiakkailleen kirjanpidon lisäksi bisnesviisautta. 
Meillä ei ole hierarkioita ja tavoittelemme alati hyvää fiilistä.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen, suosittelijoineen ja palkkatoiveineen os. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Lisätietoja Karoliina Ahola p. 040 7281731

 
Etsimme iloista kirjanpitäjää Tilitoimisto Mandaat...
 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Guest
01.10.2023

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.mandaatti.fi/