Back to Top

Mandaatti on Procountorin korkeimman tason Platina-partneri

Mandaatti on Procountorin korkeimman tason Platina-partneri

Tilitoimisto Mandaatti on sähköisen taloushallinnon edelläkävijä

Nyt on mahtava uutinen. Tilitoimisto Mandaatti saavutti nyt kaikki kriteerit, jotta pääsimme ohjelmistokumppanimme Finagon myöntämälle Platina-tasolle Procountor-osaamisen suhteen.

Mitä tämä saavutus käytännössä tarkoittaa? Annetaanpa Finagon kertoa. ”Platina-partnerit ovat tilitoimistokentän edelläkävijöitä, jotka tarjoavat sähköisen taloushallinnon ratkaisuja tiiviissä yhteistyössä Finagon kanssa. Tilitoimiston omat palvelut ja Finagon tuotteet muodostavat asiakasyritysten liiketoimintaa ja menestymistä tukevan kokonaisuuden. Platina-partnerit hallitsevat Procountor-ohjelmiston käytön erinomaisesti, osaavat vetää käyttöönottoprojekteja ja kouluttaa asiakkaitaan ohjelmiston käytössä.”

Procountoria käyttäviä tilitoimistoja on Suomessa jo yli 1400, mutta vain 28 tilitoimistoa on läpäissyt vaativan Platina-tason. Yksi näistä on siis Mandaatti.

Eli: jos haluat raskaan sarjan osaamista sähköisen taloushallinnon ja Procountorin suhteen, Mandaatti voi olla yrityksellesi loistava kumppani.

Miksi sähköinen taloushallinto Procountor?

Kerrataan vielä lyhyesti, miksi sähköinen taloushallinto on yhtiöllesi loistava valinta.

 1. Se säästää aikaa ja rahaa.
 2. Voit tehdä sähköisellä ohjelmalla Procountorilla myyntilaskut helposti.
 3. Voit lähettää Procountorilla myyntilaskut helposti asiakkaalle. (s-postiin, verkkolaskuna, verkkopankkiin tai paperisena)
 4. Voit seurata myyntireskontraa helposti, tiedät kuka on maksanut laskut, kuka ei.
 5. Voit lähettää muistutuslaskun nopeasti.
 6. Voit maksaa ohjelmassa ostolaskut nappia painamalla eikä Sinun tarvitse mennä verkkopankkiin naputtelemaan hitaasti laskuja.
 7. Voit seurata ostoreskontraa helposti. Pystyt tarkistamaan yhdellä silmäyksellä, paljonko yhtiölläsi on maksamattomia laskuja.
 8. Pystyt seuraamaan yrityksesi taloutta reaaliaikaisesti. Näet yhdellä silmäyksellä, minkä verran yrityksen tilillä on rahaa, minkä verran myyntilaskuja on tulossa ja minkä verran on ostolaskuja pinkassa eli pysyt kärryillä yhtiösi taloudesta.
 9. Pystyt hakemaan ohjelmasta itse kirjanpidon raportit.
 10. Kaikki tositteet pysyvät helposti tallessa.
 11. Henkistä energiaa vapautuu, koska ei kaikki on tallessa, eikä kerran kuussa tarvitse varata työpäivää kirjanpitoaineiston järjestelyyn ja tilitoimistolle toimittamiseen.
 12. Saat mielenrauhaa.

Paras vaihtoehto on ottaa sähköinen taloushallinto käyttöön jo yritystoimintaa aloittaessa. Toiseksi paras vaihtoehto on siirtyä sähköiseen taloushallintoon, kun yritystoiminta on vielä
suhteellisen pientä. Mutta myös ison yrityksen siirtäminen kannattaa, koska pidemmällä tähtäimellä Procountor helpottaa radikaalisti yrityksen arkea.

Tästä voit lukea Reipin tilan yrittäjän Sami Ketolan käytännön kokemuksia Procountor taloushallinnosta.

https://mandaatti.fi/sahkoinen-taloushallinto-aikaa-rahaa/

Tästä pääset Finagon sivuille tutkimaan Procountorin sähköistä taloushallintoa.

Etusivu

Toiminimi, osakeyhtiö vai joku muu? Valitse yhtiöm...
Kokemuksia Mandaatti: Uhma: Mandaatti sparraa ja v...

Related Posts

 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Guest
28.02.2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.mandaatti.fi/