Back to Top

Yrityksen Think Tank

Yrityksen Think Tank

Mitä leveämmät hartiat, sitä parempi strategia. Yritysjohdon yleinen virhe on kapeuttaa yrityksen taktinen työskentely. Jalostunein ajattelu ei automaattisesti ole yrityksen norsunluutornissa. Järkevää on organisoida laajempaa kehittämisen ajattelua vaikkapa koko henkilökunnasta. Ja mikä on parempi luottamuksenosoitus trukkikuskillekin kuin se, että häneltäkin kysytään neuvoa yrityksen kehittämiseen.

On tutkittu ja tutkimattakin on selvää, että menestyvän yrityksen profiiliin liittyy usein motivoitunut henkilöstö. Ja työntekijä voi kokea jopa aineettomana palkkaeränä sen, että on päässyt osalliseksi yrityksen suurten suuntaviivojen vetäjäksi.

Mikäli olet johtajana erehtynyt, joko tiedostaen tai tietämättäsi väheksymään alaistesi kykyä strategiseen ajatteluun, unohda se välittömästi virheellisenä patsasteluna. Viisas johtaja on sinut itsensä ja alaistensa kanssa. Organisoi siis henkilökuntaasi laajasti yrityksesi strategiseen työskentelyyn; se näkyy myöhemmin tuloslaskelman ensimmäisellä ja viimeisellä rivillä.

markku

Markku Ahola

Johtaja | 040 056 9417

Tilitoimisto Mandaatti

Yrittäjä, ole oman tien kulkija
Markku Autio, Autio Welding Oy: “Mandaatti hoitaa ...

Related Posts

 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Guest
28.02.2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.mandaatti.fi/