Back to Top

Tilitoimisto Mandaatti Espoon toimipiste on Sinikalliontie 7:ssä Mankkaalla Espoossa.

Espoon tilitoimistossa lämmintä ja ystävällistä taloushallinnon asiantuntemusta tarjoavat Ismo Lempinen, Katja Bljum ja Paula Vierto.

Espoon tilitoimiston kasvutahti on vahva, joten asiakaskunta on ollut erittäin tyytyväistä ja asiakassuositukset tuovat uusia asiakkaita.

”Mielestäni hyvän asiakassuhteen ylläpitoon kuuluvat asiakkaan tapaamiset ja yhteiset palaverit. Asiakkaan pitää saada kokemus, että hänestä pidetään huolta”, Espoon Mandaatin yksikönjohtaja Ismo Lempinen sanoo.

Tilitoimisto Mandaatti Espoo tarjoaa asaikkaillee sähköistä taloushallintoa. Sähköisistä ohjelmistoista on valittavansasi  Procountor ja siitä sen kolme erilaista ohjelmistotyyppiä (Taloushallinto, Tallennus, Solo). Lisäksi tarjoamme kirjanpitoa Netvisor-ohjelmistolla.

Päämääränämme on tarjota asiakkaalle proaktiivista palvelua eli neuvomme ja hoksautamme asiakasta, kun huomaamme talouslukujen kautta asiakkaan tarvitsevan kirjanpitäjän neuvoja ja ohjeita. Palvelulupauksemme mukaan myös vastaamme nopaseti asiakkaan yhteydenottoihin. Palvelumme on myös henkilökohtaista, joka käytännössä tarkoittaa esimerkikis sitä, että yrittäjä tuntee ja tietää oman kirjanpitäjänsä.
 

Tilitoimisto yrittäjän tukena

Tilitoimisto Mandaatti Espoo on yrityksesi kumppani, joka on tukemassa yritystäsi niin alkuvaiheessa kuin kasvunkin aikana.

Me Tilitoimisto Mandaatti Espoossa annamme näkökulmia ja osaamista yrityksen liikevaihdon kasvattamiseen sekä myynnin kehittämiseen.

Tilitoimistostamme saat laajaa osaamista saman katon alta myös taloushallinnon automatisointiin, yritysjärjestelyihin ja juridisiin asioihin. Meillä on tilitoimiston oma lakimies, joka on asiakkaidemme käytettävissä.

Teemme tarvittaessa yrityksesi perustamisasiakirjat ja avustamme yrityksesi rekisteröinnissä.

Meillä on vankkaa kokemusta myös veroneuvonnasta, yritysjärjestelyistä, yhtiömuodon muutoksista sekä osakassopimusten laatimisesta.

Ajanmukaisesti ja oikein laskettu palkka on tärkeä osa yrityksesi taloushallintoa.

Teemme Tilitoimisto Mandaatti Espoossa ammattilaisen kokemuksella myös palkanlaskennat. Laskemme palkkoja niin pienille kuin suurillekin yrityksille.

Tervetuloa Tilitoimisto Mandaattiin!

Tilitoimisto Mandaatti Espoo
Sinikalliontie 7
02630 Espoo
p. 050 300 0809

Ota yhteyttä

Tilitoimisto Mandaatti Espoo - Ismo Lempinen

Ismo Lempinen

Yksikönjohtaja, taloushallintopalvelut

050 300 0809
ismo.lempinen@mandaatti.fi

Merja Tenhunen

KLT-kirjanpitäjä, taloushallinnon asiantuntija

044 9019 501
merja.tenhunen@mandaatti.fi

 

Tilitoimisto Mandaatti Espoo - Katja Bljum

Katja Bljum

Kirjanpitäjä, palkanlaskija, yritysneuvoja, merkonomi
050 444 4099
katja.bljum@mandaatti.fi

Jere Tykkyläinen

Asiakkuuspäällikkö


050 475 5502
jere.tykkylainen@mandaatti.fi

Tilitoimisto Mandaatti Espoo - Paula Vierto

Paula Vierto

Kirjanpitäjä
050 471 1901
paula.vierto@mandaatti.fi